Termékek Menü
   

Renson Camargue

Renson Camargue Katt rá a felnagyításhoz
Cikkszám: RNS-CAMAR
Átlagos értékelés: Nem értékelt
A Camargue® kivitelnél lehetőség van a szerkezetbe teljesen integrált, függőleges mozgású Fixscreen® textilárnyékolók beépítésére, melyek segítségével tökéletes megoldást találtunk az oldalsó árnyékolásra, a betekintés elleni védelemre, és a szúnyogháló funkciót is megoldottuk. Bizonyos időszakokban nincs szükségünk az oldalsó árnyékolásra, ekkor egy gombnyomásra láthatatlanná válik a szerkezetben speciális árnyékolónk. Textilárnyékolón kívül választhatunk biztonsági üvegből készült tolóajtó rendszert vagy egzotikus fa lamellás, eltolható loggiaárnyékolót is. Lehetőség van a mozgó lamellákba építhető led világítás rendelésére is, választható fényhatásokkal. Lezárható belső terünk további komfortjáról a beépíthető egyedi hangtechnika és a speciális hősugárzó rendszer gondoskodik.
Gyártó: Renson

Leírás és Paraméterek

Technikai adatok:

 

Szélesség minimum 2605 mm, maximum 6100 mm
Kinyúlás minimum 1800 mm, maximum 4000 mm
Teljes magasság maximum 3030 mm ( + 95 mm)
Szabad magasság maximum 2800 mm
Dőlésszög 0 fok

 

 

önálló szerkezet oldalfalhoz épített kivitelA speciális, lamellás tetőszerkezet

Az extrudált alumínium lamellák 150-ig forgathatók, így mindig a kivánt fényszabályozás érhető el. Lamellák speciális kialakítása gondoskodik a tökéletes vízelvezetésről, eső utáni részleges mozgatás során sem csöppen a víz az árnyékoló alá. A forgatható lamellák védelmet nyújtanak a nap ellen, és gondoskodnak a kívánt légmozgatásól.


Zárt állapotban:

  • a vízálló lamellák esztétikus, egységes és sík felületet képeznek
  • normál eső esetén teljes vízzárást biztosítanak
  • a vízelvezetés a szerkezetbe integrálva történik, kívülről teljesen láthatatlan.

 

 

Ön kiegészítheti Camargue® árnyékolóját egyedi igényeihez illeszkedő oldalárnyékolókkal. Az oldalra tolható, biztonsági üvegajtók meghitt hangulatot és kitűnő kilátást biztosítanak Önnek, míg az egzotikus fabetéttel készült loggia tolóajtó melegséget és természetességet kölcsönöz. Kombinálhatja árnyékolóját függőleges mozgatású Fixscreen® oldaltextilekkel, melyek színvilágát épülete stílusához igazíthatja. A magas minőségű textilek egyedi anyagainak köszönhetően tökéletes fényáramlást biztosítanak a rendkivüli napvédő tulajdonságuk mellett. Leeresztett állapotban betöltik a szúnyogháló funkciót is!
 


 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő