Menü

Italkero - Faló teraszfűtés - 12KW Manuális vezérlés

Cikkszám: FL12MOSTS
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Italkero

A Faló teraszmelegítő látványos lángjával mindenkit megbabonáz. Egy igazán stílusos terasz ma már elengedhetetlen kiegészítője a teraszmelegítő, hogy évszaktól függetlenül élvezhesse a pihenést a friss levegőn. A Faló teraszmelegítő varázslatos atmoszférát teremt a kertben, meleget és romantikus hangulatot kínál.

Leírás

A teraszmelegítő ragyogó üvegfelülete 4m-es átmérőjű körben sugározza a hőt. A stílusos, piramis alakú inox és alumínium szerkezet teszi egyedivé a designt, ami számtalan díjat nyert és kategóriát teremtett a teraszfűtés nemzetközi piacán. A teraszmelegítő szélálló, billenés gátlóval és ionizációs lángőrzéssel látták el. Talpa nem karcolja meg még a legkényesebb terasz burkolatot sem. Felszerelhető kerekekkel (opcionális), gázpalack rögzítő szíjjal kerül kiszállításra. Propán, vagy Propán Bután gázzal üzemeltethető.

Jellemzők:

Az üveg körül sugárzó hő alakul ki.
Intelligens működés, strukturált, stabil inox és alumínium szerkezet. Az üveg tökéletesen védi a lángot.
Karcmentes szerkezete hosszú ideig szép megjelenést biztosít.
Hagyományos gázpalackkal működik, ezért használata igen egyszerű.
Ez az eredeti kültéri gázüzemű teraszfűtés. Az Italkero Faló számtalan másolata létezik ezért vigyázzon, hogy az eredetit válassza! A Faló teraszmelegítő látványos lángjaival mindenkit megbabonáz. Egy igazán stílusos terasz ma már elengedhetetlen kiegészítője a teraszmelegítő, hogy évszaktól függetlenül élvezhesse a pihenést a friss levegőn. A Faló teraszmelegítő varázslatos atmoszférát teremt a kertben. A teraszmelegítő ragyogó üvegfelülete sugározza a hőt. A stílusos, piramis alakú inox és alumínium szerkezet teszi egyedivé a designt. A teraszmelegítő szélálló, billenés gátlóval és ionizációs lángőrzéssel látták el. 

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés